نخستین مرکز گذری سرپناه شبانه بانوان در بندرعباس افتتاح شد

همزمان با چهارمین روز از گرامیداشت هفته بهزیستی اولین مرکز گذری، سرپناه شبانه زنان در بندرعباس با حضور غلامحسین رنجبر مدیر کل بهزیستی هرمزگان، فرزاد ابراهیمی معاونت سیاسی ،امنیتی و اجتماعی فرمانداری این شهرستان ،همزمان با چهارمین روز از گرامیداشت هفته بهزیستی  افتتاح شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی هرمز؛ مدیرکل بهزیستی هرمزگان در آیین افتتاح مرکز گذری – سرپناه شبانه زنان اظهار داشت : در این مرکز که امروز شاهد افتتاح آن هستیم خدمات کاهش آسیب اجتماعی نیز ارائه می گردد.

رنجبر بیان داشت : مرکز سرپناه شبانه زنان  با ظرفیت پذیرش ۱۵۰ نفر از افراد دارای بیماری اعتیاد از ساعت ۱۳ الی ۱۸  بطور روزانه خدمات ارائه می دهد.

این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود  اظهار کرد: خدمات سرپناه شبانه بانوان در راستای کاهش آسیب اجتماعی و درمان اعتیاد است و توسط تیم تخصصی مستقر در این مجموعه  ،خدماتی شامل: استحمام امکان اسکان شبانه، یک وعده غذای گرم، ارائه پک های بهداشتی و پیگیری معالجه و درمان معتادین  و…. انجام می شود

لازم بذکر است ؛ خدماتی همچون  مراقبت های زنان ‌باردار، ارجاع موارد مشکوک سل ، انجام رپید تست اچ آی وی ، خدمات مددکاری جهت خانم ها و فرزندانشان اعم از تهیه پوشک شیر خشک لباس مناسب و…. در این مراکز انجام می شود.

وی یاد آور شد :  باید از ظرفیت و پتانسیل سمن ها و مجموعه های مردم نهاد در زمینه ی ایجاد و راه‌اندازی مراکزی با این ماهیت با هدف ریشه‌کنی اعتیاد و کمک به بازگشت مجدد زنان دارای اعتیاد به زندگی استفاده کنیم تا آثار سوء و تبعات مخرب ناشی از  مصرف مواد مخدر را با همکاری و تعامل بیشتر در جامعه کاهش دهیم .

مدیرکل بهزیستی هرمزگان خاطرنشان کرد: بخش سرپناه شبانه زنان  مکمل این مرکز است. از ساعت ۱۸ عصر لغایت ۸ صبح  فردای آن روز خدمات شبانه روزی به این زنان را ارائه می‌دهد.

فرزاد ابراهیمی معاونت سیاسی امنیتی و اجتماعی فرمانداری در حاشیه آیین  افتتاح این مرکز بیان داشت: خدارا شاکریم اقدامات مطلوب و تاثیرگذاری در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی ناشی از سوء مصرف مواد مخدر توسط دستگاههای متولی در سطح شهرستان به ویژه در سازمان بهزیستی در حال وقوع است..

شایان ذکر است در این مرکز خدمات آموزشی، بهداشتی، تربیتی و پیشگیری از اعتیاد و راه های مقابله با اعتیاد، و آموزش مراحل درمانی ارائه می گردد.

گفتنی است، هم اکنون ۱ مرکز سرپناه شبانه با ظرفیت ۲۰ نفر و همچنین مرکز گذری کاهش آسیب با ظرفیت ۱۵۶ نفر از ساعت ۱۲ الی ۱۸ و بخش سرپناه شبانه زنان  مکمل این مرکز ، از ساعت ۱۸ عصر لغایت ۸ صبح  خدمات شبانه روز به این زنان ارائه می دهد و یک مرکز گذری- شلتر در استان فعال است.

انتهای پیام/


تاريخ انتشار: ۱۳۹۹/۴/۲۶  |  ساعت انتشار: ۸:۱۰  |  کد خبر: ۸۹۰۴۹۴۹  |  منبع: هرمز  | 

نظر شما

- از تایپ جملات فارسی با حروف انگلیسی خودداری نمایید.
- از ارسال پیام های تکراری که دیگر مخاطبان آن را ارسال کرده اند خودداری نمایید.
نام:
ایمیل:  
نظر:  
کد امنیتی :
 

ارسال
  • پربیننده‌ترین اخبار ۴۸ ساعت گذشته

  • پربیننده‌ترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته

  • پربیننده‌ترین اخبار ۶ ساعت گذشته

  • پربیننده‌ترین اخبار اخبار عمومی